Kb két napja van az hogy a modem-en a szokásos 5/6 led helyett csak 2 villog (power,receive) és így nem kap semmi kapcsolatot a router sem és a gép sem... Néha a router-en is felvillan 1-2 led de rögtön el is alszik..
Mivel a modemet az internetszolgáltatótól kapod nem is értem miért hiszed, hogy a gyakorikérdéseken hasznosabb dolgot fognak mondani, mint maga a szolgáltató.
2015. máj. 28. 08:34
2/8 anonim válasza:
Kábel TV s modem ,csavarozd le a koax csatlakozót a goax kábelból vágjál le egy kicsit ,plombád meg ragad vissza a csatlakozót és próbáld meg.DE mielőtt megcsinálnád reseteld le a modemet
2015. máj. 28. 08:48
3/8 Tengor válasza:
Ne piszkáld. Szólj a szolgáltatónak, hogy szolgáltasson!
2015. máj. 28. 08:53
4/8 anonim válasza:
tengor egy reset et csak meg tud csinálni ? ki a szolgáltatód?
2015. máj. 28. 08:54
5/8 Tengor válasza:
#4, volt szolgáltató, ami pont a reset miatt cseszett le. A reset nullázz dolgokat, amikből esetleg kideríthető lenne, hogy mi okozza a hibát.
2015. máj. 28. 10:58
6/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a modembe nem szabad belepiszkálni még hozzáértőnek se, mert az a szolgáltatóhoz tartozik. Ha elmegy otthon az áram, mert valami hiba keletkezett a villanyszekrényben, nem fogok turkálni benne, meg önhatalmúlag cserélgetni, még ha értenék hozzá se.
2015. máj. 29. 06:33
7/8 A kérdező kommentje:
A szolgáltató csak húzza az időt.. Tegnap elött felhívtam és tegnap kijöttek csak épp senki nem látta őket, ezért írtam a kérdést hátha valaki tud valami megoldást..
Igen tudom hogy kell resetelni és az volt az első amit próbáltam..
A levágast nerem kockáztatni egyenlőre
2015. máj. 29. 07:30
8/8 anonim válasza:
ezt a típusú modemet nyugodtan tudod resetelni mert 2 részből áll a szoftvere az egyik resetelödik a másik meg fix
Nekem is ilyen modemem van
legtöbb hiba a szűrőbe van,ezért is kérdeztem mert lehet hogy ismerem a tulajdonost*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!