Torrenteznék de nem tölt fel cisco epc 3925 ip-s egység a modem és router egyben, nem tudok fel tölteni de miért nem?
Ha jól tévedek ez egy UPC-s modem. Ha így van, akkor nem csodálom, hogy gondjaid vannak. Egyrészt a jupiszí évek óta 1Mbps-ben korlátozza a p2p kapcsolatot, másrészt a modemjeik többsége egy rakat szemét. Ismerősöm kéthavonta cserélteti a upc-vel, de azt mondja nem gond, mert ingyen hozzák-viszik. Mondjuk engem kicsit zavarna...
Ha nem upc, akkor bocs, én mindenesetre az ügyfélszolgálatot hívnám.
De persze lehet, hogy rosszul adtad meg a portot, vagy a port-range-t, ezért itt egy manual magyarul:
Igen sajnos itt akadtam meg ugyanis a leírásban lévő menü igen csak eltér az enyémtől és ahhez sajnos nem értek.
Az internal és external port range-k egyezzenek meg, a protocol legyen "both" az IP-hez a saját géped IP-jét kell megadnod. Ezt nem árt fixálni MAC alapján a Setup->Lan setup->DHCP IP addresses résznél.
A port számét úgy tudod belőni, hogy beállítasz utorrentben egy port számot (5 jegyű szám többnyire), és ezt adod meg a router port range-nél.
Pl. beállítod utorrentben a 45362-t, akkor az external és internal port range-nél beállíthatsz 45362-45362 értéket, vagy akár 45000-46000 is. (Enable legyen pipálva)
Ennél többet már tényleg csak akkor tudnék segíteni, ha fognám a kis kezecskédet, és bíztatnálak... :)
Egy újra indítás után tökéletesen működik a leirás amit küldtél tökéletes jár a pont :)
Köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!