A Torrent Tornado a torrenteket fel is tölti, vagy csak letölti?
Be vagyok regisztrálva az nCore oldalon, és mindent visszatöltök (általában többszörösen is), és nemrég letöltöttem a Firefox-hoz a Torrent Tornado nevű kiegészítőt. Ezt a torrent klienst még nem nagyon ismerem, és nem találtam semmi utaló jelet, hogy visszatölti-e a letöltött adatokat.
Mit tudtok erről? Vissza tölti, amit letöltöttem, vagy jobban járok, ha maradok az utorrentnél?
"A Torrent Tornado jelenlegi változata , csak fájlok letöltését teszi lehetővé torrenten keresztül.
Feltöltések ebben a verzióban még nem lehetségesek!" Vastagon szedve kb 10 cm-errel a "Letöltés" gomb alatt. Mi van ha azt írják bele, hogy a letöltéssel átruházod a szüleid házát rájuk...
Torrent Tornado - egy egyedülálló, olyan BitTorrent kliens Firefox-hoz és SeaMonkey-hez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára Torrentet letölteni közvetlenül a böngészőből anélkül, hogy további szoftver kellene használni.
A Torrent Tornado-val le lehet tölteni a Torrentet közvetlenül a Letöltések mappába, és képes kezelni a nagy fájlokat is (multi-gigabyte fájlok) könnyedén.
A Torrent Tornado jelenlegi változata , csak fájlok letöltését teszi lehetővé torrenten keresztül.
Feltöltések ebben a verzióban még nem lehetségesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!