Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Petőfi Live honlapról...

Attila_ kérdése:

A Petőfi Live honlapról megoldható valahogyan egy-egy feltöltött zene/mix/adás letöltése?

Figyelt kérdés
Az online visszahallgatható adásokat szeretném valahogyan letölteni. Valaki tudja esetleg, hogyan lehetne ezt a Petőfi live pont hu oldalról?

2015. máj. 25. 22:18
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Ha lejátszás indítása után lemented a teljes weboldalt (Ctrl+S), akkor a mentett oldal mellé lement egy mappát is, abban lesz egy "player-external-vod-full.htm" fájl, aminek a forráskódjában lesz egy playlist-re mutató link.

Azt FFMpeg-gel lementheted (HD minőségű lesz). Az FFMpeg parancssoros program, itt a parancs:

ffmpeg.exe -i " http://kimásolt_playlist_link" -c copy "d:\petofi_adas.ts"

Ezután meg kell várni amíg befejezi. (kb. az adás hosszának megfelelő ideig tart)

2015. máj. 26. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál, de sajnos nálam nincsen olyan htm fájl amit írtál, hogy kéne.

Mentettem egy képet, hogy miket szedett le: [link]

és ezt próbáltam volna letölteni: [link]

Megköszönném, ha ránéznél, hogy az így látottak alapján, hogyan lehetne letölteni.

2015. máj. 27. 11:24
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Nálam a PetőfiLive-nál csak videoanyagokat adott. (mondjuk nem keresgéltem sokat)

Firefox-ot használok, az adott linkről a Downloadhelper kiegészítő egyből leszedte, de ha az oldal forráskódjába belenézel (Ctrl+U) akkor MP3 kulcsszóra rákeresve (Ctrl+F) megtalálod a letöltő-linket is.

Azért ide feltettem, hátha nem lesz meg:

[link]

2015. máj. 27. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg lett meg lett! :) Köszi szépen a segítséget!
2015. máj. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!