Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha öcsém torrentezik, akkor...

Ha öcsém torrentezik, akkor miért nézhetetlen a TV adás?

Figyelt kérdés
Tegnap nézni akartam az Amerikai Horror Story-t a Viasat 6-on, de amikor az öcsém elkezdett valami hülye játékot tölteni torrenttel akkor nézhetetlenül elkezdett akadozni a tévé adás, és amikor abbahagyta a letöltést akkor sem javult meg. Újra kellett indítani a routert és utána jó lett. Ez minden alkalommal megtörténik amikor letölt valamit. Elég idegesítő. Mit lehetne ellenne tenni? Le kéne tiltani a torrentett?

2015. ápr. 4. 14:07
 1/9 anonim válasza:
hanyadik éved megy az AHS-ből a viasat 6-on?:D 4? hanyadik epizod megy? es milyen napokon hány órakor kezdődik?:D bocs hogy ezt itt kérdezem,..de a kérdésedre nem tudom a választ..:)
2015. ápr. 4. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor egy koax-kábelen jön a net és a tévé is.

Esetleg ki lehet próbálni másik routerrel, végső esetben külön előfizetés tévére és netre, külön kábellel, ha lehet netkábellel, nem koax-al.

2015. ápr. 4. 14:27
 3/9 A kérdező kommentje:
4. évad megy. Tegnap a 1-2 rész volt, jövő hét pénteken a 3-4 lesz 22 órától.
2015. ápr. 4. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Ilyen kábelen jön: [link]

Egy ilyen routerbe: [link]

Erre van kötve a gép meg a tévé is.

2015. ápr. 4. 14:32
 5/9 A kérdező kommentje:
A tv meg a gép ilyen kábellel van a routerre kötve: [link]
2015. ápr. 4. 14:33
 6/9 meszike91 ***** válasza:

ADSL vagy KOAX? Gondolom iptv-tek van, az kb 2 megát eszik. Speedtesten mérd le a sebességet úgy hogy ki van kapcsolva a tv beltérije.

Jelentsd a hibát a t-homenak.

2015. ápr. 4. 14:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Speedtest: [link]

A routerre az van írva hogy VDSL modem.

2015. ápr. 4. 14:43
 8/9 meszike91 ***** válasza:
Nekem jóval szarabb a netem, de mégsem csinál ilyent. Mondjuk nekem más a routerem. Szólj a t-homenak, mert ez szerintem nem normális.
2015. ápr. 4. 15:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Felhívtam a T-Home -ot hogy nem jó. Felvették a hibajegyet, és rá fél óra múlva már jött is egy e-mail hogy a hibás QoS konfigurációt korrigálták. Indítsam újra a HGW eszközt.

Újraindítottam és most már úgy látszik jó. :D

2015. ápr. 4. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!