NCore hogyan lehet bejutni lassan féléve szeretnék de sehogy?
kérd meg egy haverod hogy hívjon meg
nekem is van meghívom de idegeneket nem hívok meg :)
minden lúzer nCore meghívót kunyerál. Miért nem töltesz angol nyelvű filmeket, e-könyveket nemzetközi oldalakról?
Talán félsz, hogy esetleg megtanulnál angolul?
Én 1 év alatt középfokú C-ről felhoztam felsőfokú C-re az angolomat úgy, hogy sorozatokat töltöttem le és kiszótáraztam, amit nem értettem. Legjobb tanulás, és ingyen van.
Elég nagy "lúzer" lehetsz te is utolsó, ha szerinted azért "lúzer" (hű de furcsa szó, úgy 10 évvel ezelőtt használták a tinédzserek, ugye?) valaki, mert szeretne egy nCore regisztrációhoz hozzájutni. És mert szerinted az nem tud angolul, aki esetleg magyar szinkronnal néz filmeket (bár alapból az is érdekes feltételezés, hogy ezért akar valaki nCore-on fent lenni, mivel ezt a kérdésben ő nem említette, csak te ezt szoptad ki a kisujjadból).
Én pl. fenn vagyok nCore-n, pedig rühellem a magyar szinkronhangokat, és szinte kizárólag angolul nézem a filmeket/sorozatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!