Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Én sose fogok bejutni az Ncora?

Tomicraft123 kérdése:

Én sose fogok bejutni az Ncora?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 21:26
1 2
 1/11 Tengor ***** válasza:
100%
Soha ne mond, hogy soha!
2014. dec. 2. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt keress, keress a baráti köreidben!
2014. dec. 2. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöd aki fenn van, befizettek 1016 ft-ot és a haverod tud küldeni akkor meghívót neked. Cserébe seedelj rendesen mer őt is és téged is kiraknak!
2014. dec. 2. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:

A meghívásról:

• Egy meghívó elküldése 1000 pontba "kerül", Prémium státusszal 50-be. (A pontrendszerről bővebben -> ITT)

• Csak Elite, vagy magasabb rangú felhasználók tudnak meghívót küldeni! (Rangokról bővebben -> ITT)

• Havonta 1 darab meghívó küldhető. (Prémium előfizetők korlátlan számban küldhetnek)

• Egy időben egyszerre csak 1 meghívóval rendelkezhet mindenki!

• A meghívó a küldéstől számított 1 hónapon belül használható fel!

• A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért (nagyobb szabálytalanságok esetén pl.: aránycsalás)!

• Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!

Meghívó igénylés -> ITT

Meghívó kéregetése azonnali törlést von maga után.

FAQ

Segítség! A kiküldött meghívó nem érkezett meg a megadott e-mail címre!

• Lehet, hogy a mail szolgáltató spam-nek tekintette a rendszer által küldött levelet, ezért mindenekelőtt érdemes megnézni a megadott e-mail fiók spam mappáját.

• A freemail, citromail, vipmail és társai nem elég stabil szolgáltatók, könnyen lehet, hogy egy-egy meghívó nem érkezik meg egy ilyen címre. Ilyenkor a meghívó visszavonása (amint lehetőség nyílik rá), majd újraküldése egy pl. gmail-es vagy yahoo-s címre a jó megoldás.

2014. dec. 2. 22:02
 5/11 Gábor_79 ***** válasza:
Ja, én is most leltem rá erre a prémium opcióra. A bátyámnak akartam küldeni mindenáron meghívót, mert nem az országba él és nincs olyan ismerőse. Már lassan seed servert akartam bérelni, hogy elérjem a megfelelő rangot, de véletlen beleolvastam a prémium előfizetés részleteibe és működik.
2014. dec. 2. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
ha itt próbálsz bejutást nyerni akkor igazad van soha :D nyugi nekem az a problémám hogy a 2 accountból melyiket használjam:\
2014. dec. 3. 00:52
 7/11 T/Z ***** válasza:
Tengor, te meg túl sok James Bond filmet nézel :))
2014. dec. 3. 03:39
 8/11 A kérdező kommentje:
ok minden de légyszi valaki hivjon meg
2014. dec. 3. 20:29
 9/11 Gábor_79 ***** válasza:

- hát azt nem lehet. "Meghívó kéregetése azonnali törlést von maga után."

[link]

2014. dec. 3. 20:55
 10/11 T/Z ***** válasza:

Az hiszem a Google ad olyan találatokat, ahol nCore, meg más torrent-oldal meghívót lehet igényelni.

Valami weblap, ahová kiírhatja mindenki, aki kér, és várólista van, és ott úgy tudom elég jól működik ez, és adnak meghívót.

Amúgy tényleg nem szabad kéregetni, de hát ez van.

2014. dec. 4. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!