Pauer Ricky kérdése:
Ez így működhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van nekem egy olyan problémám, hogy a szoba egyik sakrából el kell juttatnom netet a másikba (IPTV), de ahol bejön a net ott van a gép is. Na most okos T-homos behúzott nekem UTP kábelt de nem úgy ahogy kellett volna. A Szoba egyik sarkán be (Ahol van a gép), a másik sarkáig (Ahol van az IPTV) Mivel nincs eszközöm, ahhoz, hogy szétvágjam, rakjak a 2 kábelre 1-1 fejet, és egy switch-be dugja, így az az ötlet merült fel benne, hogy megbontom a kábel szigetelését, és ráforrasztok, egy másik UTP kábelt. Ez így működhet?2015. máj. 22. 09:29
1/5 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdést, de a T-home szerintem olyan modemeket ad, amiben akár 4 gépet is bele tudsz dugni, plusz wifi. Ergo routerként működik, nekem legalábbis ilyen van, két éve vagyok náluk.
Tehát probléma nélkül meg tudnád oldani, csak egy plusz kábel kell.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Na akkor kicsit bővebben: Alapból a ház egyik feléről a modemből jön egy UTP kábel az én szobámig. Bejön a kábel az ablakon, átmegy a fél szobán a TV állványra, és ott az IPTV-be. De nekem az ablak mellett van a gépem. Tehát elmegy mellette a netkábel, még vagy 7 méter messze. Tehát azt akarom megoldani, hogy ahogy bejön a net ne egyből a szoba túlsó oldalához mennyen hanem elágazzon, és a gép is kábelen kapja a netet. Remélem így már kicsit érthetőbb. :)
2015. máj. 22. 11:26
4/5 anonim válasza:
Nem fog működni. Ha azt akarod, hogy a számítógép is kábelről kapja a netet, akkor vegyél még egy kábelt és csatlakoztasd a gépet közvetlenül a modemhez.
5/5 anonim válasza:
Bejön a arra egy router, és onnan oda osztod, ahova akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!