Hogy működhet az internet nélül az Ikariam?
Figyelt kérdés
Én egy kollégiumban lakom ,ahol 22:00 óra után az internetet lekapcsolják. Nem is tudok behozni semmit az ikariam.hu-n kívül. Az ikariam simán bejött, be tudtam jelentkezni és tudtam vele játszani. Még az egyik haverommal leveleztem is. Mitől lehet az ,hogy az ikariam működött internet nélkül? Mert az elképzelhető ,hogy offlineban futatott mindent ,viszont a kezdőoldalt is be tudtam hozni ,sőt még chatelni is.2015. jan. 15. 21:09
1/2 A kérdező kommentje:
nélkül*
2015. jan. 15. 21:10
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a DNS-t lövik le estére, de a rendszer már korábban gyorsítótárazta azt, így el tudod érni.
Start menü futtatásba írd be: ipconfig /flushdns
Ez törli a gyorsítótárat, ha ez után is megy, akkor passz.
Ha a törlés után nem jön be az oldal, akkor ezzel ki is tudod kerülni a tiltást: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!