Saját honlapot hogyan kell csinálni? Valaki leírná részletesen?
Sajnos ez egy igen összetett dolog. Nem tudom melyik részére is vagy kíváncsi...
Először is azt kellene eldöntenetek, hogy egy ingyenes tárhelyen szeretnétek elhelyezni az oldal tartalmát, vagy egy kicsit komolyabb dologba gondolkodtatok - ez esetben domain nevet kell vásárolnotok
Tájékoztató jellegű árakról itt:
Ha ezzel megvagytok, tárhelyet is kell bérelnetek - ha a domain névvel együtt rendeled meg akkor a kettő együtt általában olcsóbb.
És most jön az, amikor már nem tudom leírni neked ide a továbbiakat, mert az egy kicsit összetettebb. Ezzel a résszel vagy megbízol valakit aki ezzel foglalkozik, hogy csinálja meg neked, vagy magad próbálkozol meg vele. Ha az utóbbit választod, előre szólok, hogy nem fog egyről a kettőre menni. Egy teljesen kezdő számára bonyolult lehet. Szívesen leírnám ide, de hidd el hogy ez a helyzettől függ - tehát nem eg megfogalmazható dolog...
Szerintem nem nehéz, főleg, ha statikus weblapot akarsz (nincs rajta regisztráció, felvillanó szövegek mikor a kurzor föléér...) ehhez elég csak egy kis HTML programozás:
Ajánlanám, a Kompozer nevű programot, ami amelett, hogy teljesen ingyenes(GNU licence), egy WYSIWYG szerkesztő.
Ez azt jelenti, hogy nem kell hozzá Html kódokat ismerned igazándiból, inkább egy szövegszerkesztőre emlékeztet.
Biztos vagyok benne, hogy magyarul is van keress rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!