Miért olyan nagy szám ez a "Bözsi nénis" videó?
Az osztálytársaim mostanában folyton azt mondogatják, hogy "Bözsinéni". Mikor kérdeztem tőlük, hogy miről van szó, mutattak egy videót, amiben egy dagadt gyerek 2 kakassal a kezében teli torokból ordibál egy ház előtt, hogy "Bözsi néni, jónapooot" Aki nem tudná, erről a videóról van szó: https://www.youtube.com/watch?v=IGCmYEonIZk
Ahogy láttam már rengeteg megtekintése van, és egy csomó mixet csináltak belőle. Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire maradi, de nekem csak ilyen egyszer nézhetős kategória volt, nem is igazán vicces.
Miért kapták fel ennyire ezt a videót???
mert emberek vagyunk.... és az embereknek ez az idióta szokása van hogy ami lehet az.....
kb. mint az első!! meg ilyenek
szerintem nekik az tetszik hogy ordít mint a nem tudom mi hogy b. n.(ráadásul elég sokáig, egy "normális" ember már rég ott hagyta volt, hogy majd másnap visszamegy inkább stb.), vagy lehet hogy az tetszett nekik hogy dobd be a kertbe, nem lehet még nem fizetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!