Facebook Page Plugin Like Box helyett - miért nem sikerül berakniii?
Figyelt kérdés
Új weboldalt csinálok, és ahhoz ismét kellene egy - most már - page pluginnak nevezett dolog. Régen egyszerűbben be lehetett helyezni a like boxot, de ezzel nem jutok semmire... Egy csomó oldalt végignéztem, mindenhova bemásolgattam a CSS-be ami kellett, de semmi, nem jelenik meg semmi. Nem vagyok profi - ebből fakad a probléma is, hiszen látom, másoknak sikerült orvosolni a probléma nehézségeit. Nekem nem megy... Ha valakinek volna türelme hozzám és tudna segíteni, megköszönném.2015. máj. 10. 11:25
1/5 Argloss válasza:
Azt kell csinálni amit ír. A <body> után berakod az 1. helyen lévő cuccot.
A 2. helyen lévő cuccot meg oda rakod ahol meg akarod jeleníteni a dobozt.
Helyi gépen nem jelenik meg, csak ha fel van töltve szerverre. Ha 18+ tartalom, akkor be kell jelentkezned, hogy láthasd.
2/5 Argloss válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Oda raktam mindent, ahová írta, nem műkdöik.
2015. máj. 10. 12:55
5/5 A kérdező kommentje:
...működik. :-D
Nem égetem magam, hogy mivel rontottam el, de már működik - köszönöm, mert nem jöttem volna rá, ha most nem próbálom meg újra, és nem tettem volna, mert már tele volt a mindenem vele. Banyek... pedig nem bonyolult, persze sikerült túlbonyolítanom... :-D
2015. máj. 10. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!