Hogyan tudok levelet írni Pewdiepie-nak?
Figyelt kérdés
Tudja valaki az e-mail címét, ahova rajongói leveleket vár vagy simán a Facebook oldalnak küldjek üzenetet? FDontos lenne, légyszi segítsetek! :)2015. máj. 9. 13:46
1/19 anonim válasza:
Várjunk csak...
A Kawaii-t elfogadták kulcsszónak?
Ezentúl minden kérdésemhez oda fogom rakni.. kösz. :P
2/19 A kérdező kommentje:
Kösz, hogy írtál és elhihettem, hogy kaptam választ, ami segíthet.. elég szomorú lettem, mikor kiderült, hogy mégsem :( :D
2015. máj. 9. 14:19
3/19 anonim válasza:
Hát sajnálom....
Fogadok, megint azt hitted! >:D
4/19 anonim válasza:
jézusoooom :DDDDD
pewdiepieegyszar@unalmas.com
5/19 A kérdező kommentje:
Jó szemét vagy :D De gondoltam, hogy megint te írtál, szóval nem jött össze xd
2015. máj. 9. 15:26
6/19 anonim válasza:
előző vagyok, mi az hogy megint én? csak egy csaj vagyok, aki tudja, hogy pewdiepie max 2k12ben volt izgi
7/19 A kérdező kommentje:
És mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezt nem neked írtam? :D a te kommentedet figyelembe sem vettem xd nem kell, hogy érdekeljen, vagy izginek tartsd.. még foglalkoznod sem kell vele :) és a kérdésemmel sem :*
2015. máj. 9. 16:33
9/19 anonim válasza:
Most írok még egyet, úgy hátha megint bedőlsz.
10/19 anonim válasza:
Húúú de kemény trollkodás.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!