Van rá valamilyen mód, hogy freemail felhasználónevemre rájöjjek?
Ma hoztam létre, de amilyen szerencsétlen vagyok, már el is felejtettem, létrehozásakor pedig nem mentette el a chrome.
Ha esetleg valahol meg lehet nézni a felhasználónevek listáját, vagy az újonnan regisztráltakat, az segítene.
Mindössze 1 levelet küldtem el róla és várom a választ, úgyhogy nem lenne rossz belépni...
Indíts egy regisztrációt, és a felhasználónévnél próbáld eltalálni a már megadot neved első betűjét. Ha szerencséd van, a Chrome eltárolta a form adatokat, és feldobja a már egyszer megadott felhasználónevet javaslatként.
A másik megoldás, hogy a böngészési előzmények között szétnézel (Ctrl+H) hátha ott lesz a freemail (bár ez nem garancia), és lehet hogy a freemail oldal fejlécében benne volt az email címed, amiből kiderül mi volt a felhasználóneved.
Témán kívül: mélységesen ledöbbent, hogy valaki még használja a freemailt.
Ezeket már mind próbáltam, de egyik sem jött be sajnos.
Egyébként alaphelyzetben gmailos vagyok, csak hirtelen csinálni kellett egyet és bepötyögtem a freemailt mielőtt átgondoltam volna, hogy mit is teszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!