Az asztali gépemről meg lehet valahogy osztani az internetet? (valamilyen hardver segítségével)
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen hardver kell hozzá?
És légyszi ne írjátok azt hogy használjam a keresőt mert látom hogy mostanában nagy divat ezen az oldalon, nem írtam volna ki a kérdést ha előtte találok rendes választ.
2015. ápr. 27. 20:54
1/3 anonim válasza:
Vegyél egy routert, azzal sokkal egyszerűbb és akkor is lesz a többi gépen net, amikor az asztalid ki van kapcsolva.
2/3 anonim válasza:
Vannak virtuális routerek, amik a beépített wifit (vagy ha nincs beépített, akkor valamilyen adaptert) használnak fel hotspot céljából. [link]
Nem tudom neked működni fog, nekem nem. :/
Persze lehet, csak én rontok el vmit.
Minden esetre elméletileg virtuális routerekkel megoldható, hogy megozd a netet a gépedről.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendes adaptert csak akkor vennék ha sehogy nem lehet megoldani, hogy a gépről osztom meg.
És ez a virtuális router nem csak laptopokhoz jó?
2015. ápr. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!