Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az asztali gépemről meg lehet...

Az asztali gépemről meg lehet valahogy osztani az internetet? (valamilyen hardver segítségével)

Figyelt kérdés

Ha igen akkor milyen hardver kell hozzá?

És légyszi ne írjátok azt hogy használjam a keresőt mert látom hogy mostanában nagy divat ezen az oldalon, nem írtam volna ki a kérdést ha előtte találok rendes választ.

2015. ápr. 27. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy routert, azzal sokkal egyszerűbb és akkor is lesz a többi gépen net, amikor az asztalid ki van kapcsolva.
2015. ápr. 27. 21:11
 2/3 anonim válasza:

Vannak virtuális routerek, amik a beépített wifit (vagy ha nincs beépített, akkor valamilyen adaptert) használnak fel hotspot céljából. [link]

Nem tudom neked működni fog, nekem nem. :/

Persze lehet, csak én rontok el vmit.

Minden esetre elméletileg virtuális routerekkel megoldható, hogy megozd a netet a gépedről.

2015. ápr. 27. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendes adaptert csak akkor vennék ha sehogy nem lehet megoldani, hogy a gépről osztom meg.

És ez a virtuális router nem csak laptopokhoz jó?

2015. ápr. 27. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!