Miért nem müködik a youtube a telefonomon?
Ha régiózáras, akkor alapesetben csak a kínai régióban működik rendesen a Youtube egyes kínai készülékekkel. Erre két megoldás létezik:
1. Egy régebbi, módosított Youtube kliens, pl. ami [link] itt is megtalálható az "Akinek nem megy a Youtube..." mellett. Nem garantálom, hogy a te eszközöddel is pont ez fog működni, de egy próbát megér.
2. Ha rootolod a készüléket és átírod az android verziószámát 5.0.1-re 4.4.2-ről. Ez semmiben nem fogja befolyásolni a működését, de működni fog a Youtube.
Bónuszlehetőség pedig az, ha használod böngészőből.
Bocsi, azt hittem, hogy viccelödsz velem, amikor kèrdezted, hogy kínai telefon e, de így màr megèrtettem, hogy nem vicc volt, mègha 'kínai 'is nekem, amit leírtàl most! :)
Amúgy, össze vissza nyomkodtam mindent a beàllítàsokban, töröltem egy kèt alkalmazàst ès helyrejött a youtube! Azt nem tudom, hogy mitöl, mert nem igazàn èrtek hozzà, de a lènyeg, hogy most jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!