Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem müködik a youtube a...

Miért nem müködik a youtube a telefonomon?

Figyelt kérdés
Bàrmit szeretnèk nèzni, nem tudok, mert azt írja ki, hogy : "gond volt a hàlózattal "
2015. ápr. 27. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Kínai telefon?
2015. ápr. 27. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Jah, normàlis vàlaszokat vàrok!
2015. ápr. 27. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Csinálj adat törést a Youtube alkalmazással.
2015. ápr. 27. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha régiózáras, akkor alapesetben csak a kínai régióban működik rendesen a Youtube egyes kínai készülékekkel. Erre két megoldás létezik:

1. Egy régebbi, módosított Youtube kliens, pl. ami [link] itt is megtalálható az "Akinek nem megy a Youtube..." mellett. Nem garantálom, hogy a te eszközöddel is pont ez fog működni, de egy próbát megér.

2. Ha rootolod a készüléket és átírod az android verziószámát 5.0.1-re 4.4.2-ről. Ez semmiben nem fogja befolyásolni a működését, de működni fog a Youtube.

Bónuszlehetőség pedig az, ha használod böngészőből.

2015. ápr. 27. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsi, azt hittem, hogy viccelödsz velem, amikor kèrdezted, hogy kínai telefon e, de így màr megèrtettem, hogy nem vicc volt, mègha 'kínai 'is nekem, amit leírtàl most! :)

Amúgy, össze vissza nyomkodtam mindent a beàllítàsokban, töröltem egy kèt alkalmazàst ès helyrejött a youtube! Azt nem tudom, hogy mitöl, mert nem igazàn èrtek hozzà, de a lènyeg, hogy most jó!

2015. ápr. 28. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!