Hogyan oldhatnám meg a problémát?
Az lenne a problémám, hogy nem tudok rendesen internetezni. Windows 8-as gép, új, és az internet más eszközről működik is, csak nálam akadnak problémák. Facebook,youtube, működik, de ha filmet szeretnék nézni vagy más videómegosztó oldalt (pl.indavideó) már problémák akadnak. Vírusok nincsenek a gépen, végigfuttattam többször is az Avastot, de semmilyen problémát nem talált. Illetve ha kisebb fájlt (exe) szeretnék letölteni, akkor kiírja hogy 0 mp van hátra de nem tudom használni, tehát ezzel is problémák vannak.
Szerelőhöz is tervezem elvinni, de remélem, hogy itt választ kaphatok a kérdéseimre. Köszönöm a segítséget előre is!
Fontos lenne!!!
Ismerősnél a kikapcsolása sem segített.
Úgy-úgy, törlés után megjavult?
Ekkor esetleg próbálj másik verziót vagy végső esetben másik vírusirtót.
Letöröltem és működik...
Sajnálom, hogy meg kellett válnom az Avasttól, mivel éveken át használtam, lehet hogy valami allergiája van... A lényeg, hogy megoldódott...
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!