Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ujratelepítettem a gépemet...

Ujratelepítettem a gépemet (win7re) de az alábbi problémát hogy oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

Minden frankó lett, azt kivéve, hogy az internetkapcsolat nagyon lassú. pl. 100Mpb/s kellene dolgoznia, de csak 10zel dolgozik..Pedig bejövő kapcsolat az van.

Ötlet?.:)

2015. jan. 18. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Ötlet mindig van. Én az alábbi sorrendben deríteném fel a probléma forrását:

- A hálózati kapcsolat sebességét a hálózati kártya drivere határozza meg, és itt is lehet beállítani:

Sajtátgép -> jobbklikk -> kezelés -> eszközkezelő -> Helyi hálózati adapter -> tulajdonságok -> Speciális -> Tulajdonság: Sebesség... -> Automatikus (default)

Ezt átállítod 100Mbps -re

A gond ezzel az, hogy az "Automatikus" konfiguráció mindig a legmagasabb értékről kezdi, és lefele megy addig amíg stabil kapcsolat nem létesül. Ezek szerint a te kapcsolatod nem stabil 100 Mbps -en.

Több ok is lehet:

- Rossz hálózati kártya drivert raktál fel, és nem működik az automatikus detektálás.

- A kártyához való drivert tetted fel, de maga a driver rossz. (ki kellene próbálni újabb, vagy ha az újabb van fent akkor régebbi drivert)

- Vagy a gépedbe bejövő CAT5e kábel sérült meg. (ha lehet akkor csere)

2015. jan. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!