Miért lassú az internetem, ha a tesztek jó eredményeket mutatnak?
Az utóbbi időben az internetem egyre gyakrabban használhatatlanul belassul. Mindezt úgy, hogy a szolgáltató is bemérte, jónak találta, én magam meg több sebességteszt oldalon is lemértem, és ott is átlagosan jók az eredmények.
Viszont van, hogy még a Facebook se töltődik be, csak sokadik ráfrissítés után. Vezetéken, wifin, gépen és telefonon ugyanez a helyzet. A router, és a wifi jelszavakat is lecseréltem, hátha valaki lopja, de nem változott a helyzet. Előre is köszönöm, ha valakinek van ötlete, mert nekem már több nincs.
Nem tudom, annak van-e értelme...telefonon, android környezetben, wifin keresztül gyakorlatilag ugyanaz a gond, mint a windows 7-es laptopon, kábellel csatlakoztatva.
A modem szoftvert nemrég frissítette a UPC-s ügyfélszolgálatos, mikor felhívtam őket a probléma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!