Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egyetemre kisebb vagy nagyobb...

Egyetemre kisebb vagy nagyobb laptop a célszerű?

Figyelt kérdés
Mérnökinfó szak.
2015. ápr. 21. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Amilyet kényelmesen tudsz használni.
2015. ápr. 21. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 13"-asnál nagyobbat nem szeretek cipelni, de azokon csak akkor van elég hely, ha viszonylag nagy felbontású a kijelző.
2015. ápr. 21. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mire akarod használni? Jegyzetelés, google keresés, ilyenek? Vagy Autocadet vagy hasonlót akarsz futtatni rajta?
2015. ápr. 21. 11:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Visual Studio, Java NetBeans, jegyzetelés, matematikai programok.
2015. ápr. 21. 13:40
 5/5 anonim válasza:

Mindenképpen nagyobb. Főleg ha koleszos leszel. És bírja a játékot, különben halálra fogod unni magad. Persze én rengeteget kockulok, szóval jó, hogy ezt mondom :D

Kisebb laptop előnyök+hátrány:

- Kisebb kijelző -> kevesebb fogyasztás -> aku kímélő

- Általában gyöngébb hardverek elsősorban hűtés miatt -> aku kímélő

- Kisebb aksi fér bele -> rövidebb aku üzemidő

- Olcsóbb a gyöngébb hardverek miatt -> hosszú távon anyázás

Nagyobbnál mindennek ettől az ellentettje. Ha csak jegyzetelni akarsz, akkor én olyan táblagépet ajánlok, ami részben gép, és rá lehet fordítani a felületét. Egyik évfolyamtársam hasnál olyan már több éve, és remek jegyzeteket gyárt belőle. Ettől függetlenül szórakozást és más egyebet nem old meg. De csak ha nagyon szorgalmas vagy. Én rettentő lusta vagyok és megvárom amíg mások megírják a jegyzetet nekem és bemennek helyettem órára, így a friss optimalizált jegyzettel egy csomó időt nyerek. A jegyzetért cserébe házi feladat leadásoknál házikkal fizetek.

2015. ápr. 21. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!