Van nekem egy TP-WR841N routerem, amiről működik a netem, de szeretnék beállítani dolgokat. Viszont hiába írom be a 192.168.1.1 oldalt a böngészőbe, nem hozza be. Nem az kell?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 08:38
11/13 anonim 

válasza:

Nem vagy véletlenül proxy mögött? Legalábbis most itthon kipróbáltam a tplinklogin.net-et, és az a hülyeség jött be, ami neked is.
Kikapcsoltam a Chrome-ban az adatforgalomcsökkentő plugint (proxy gyakorlatilag), és így már be tudtam lépni a router admin felületére.
12/13 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az a proxy
egyébként Safarit használok
2015. ápr. 21. 01:13
13/13 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy még aktív e a kérdés, de hátha. Ha vezeték nélküli módon próbáltad elérni a routert akkor az is lehet egy ok a hibára, mivel a routerekben biztonsági okokból be lehet állítani, hogy csak közvetlen vezetékes csatlakozásról lehessen elérni a routert. Ha másként nem megy akkor még mindig nyomhatsz egy resetet a router alján. Aztán újrakonfigurálod. Ha újra lesz konfigurálva akkor készíts egy mentést a beállításokról. A router kezelőfelületén van erre is lehetőség, így ha legközelebb is resetelnéd, vagy elállítanál valamit és nem működne akkor elég csak betölteni neki a mentett konfigurációs fájlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!