Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha az nCore-ról le akarom...

Ha az nCore-ról le akarom tölteni egy sorozat egyik részét, de az évad összes része egyben van feltéve, és én csak az egyiket töltöm le, akkor csak azt kell visszatöltenem?

Figyelt kérdés
Van egy sorozat, viszont 720p-ben csak "csomagban" van fönt, azaz az évad összes része benne van a torrentben, ez most 23 részt jelent. De én csak az egyiket akarom egyelőre, így beállítom a kliensnek hogy csak azt szedje le, ekkor csak arra a fájlra vonatkozik a seedkötelezettség, vagy ha akarom azt a részt akkor le kell töltsem az összeset és vissza kell töltsem hogy ne legyen Hit and Run? Nem szedtem még le így, azért kérdem. Köszi a választ előre! :)

2015. ápr. 19. 17:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy egy bizonyos százalék után vissza kell tölteni amit elkezdtél, csak 18 gigát leszedni az én netemmel erre vidéken nem valami gyors. Ha ez így nem megy, akkor természetesen megoldom máshogy. :)
2015. ápr. 19. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak azt te okos.
2015. ápr. 19. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz.
2015. ápr. 19. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szívesen!

És ncoren nincs is arány, csak feltöltési idő te okos.

2015. ápr. 19. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Muszáj odaírni a végére folyton, hogy "te okos". :D Annyira okos vagyok, hogy azt még én is tudtam hogy nincs olyan hogy arány már. :D Egyszerűen csak biztosra akartam menni, ennyi. :D
2015. ápr. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!