Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Help! Néhány kérdés az nCore-r...

Help! Néhány kérdés az nCore-ról!?

Figyelt kérdés

Még elég új vagyok az nCore-on,és az ottani szabályzat is olyan cifrán van megfogalmazva,hogy számomra lehetetlenség megérteni.

Szóval ha jól magyarázták,az a lényeg,hogy seed-eld vissza(hagyd bekapcsolva a torrentet,internetkapcsolattal) a letöltött anyagot és akkor nem lesz gond.

De megtelt a gépem és szeretnék törölni a helyi lemezről,olyankor mi van?Ha már nincs a "Seed kötelezett torrentek" között akkor törölhetem is?Vagy azután ő még tölti fel folyamatosan és több MB/GB-m lesz nCore-n?

Éés az hogy lehet,hogy pl. valamelyik filmet még nem is kezdtem el seedelni(mert másik gépen van)és egyszerre csak kivette a seed kötelezettek közül,és azt írja,hogy teljesítettem az adott adatmennyiség visszatöltését.

Áááá bocsánat,ha még hülyén is fogalmaztam,de ez nem az én asztalom és azért szeretném megérteni.:)

2012. júl. 29. 01:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1) a torrent program letöltés közben is seedel vissza

2) a tracker csak időközönként frissít, lehet, hogy mikor nézed, MÉG nem került be

3) a visszatöltés után is tölt fel a program, amíg van letöltő, de, ha már nincs a seed kötelezettek közt a cucc, akkor kiveheted a kliensből, és a gépről is törölheted

2012. júl. 29. 02:37
 2/6 lindmayer ***** válasza:
100%
és ha elérte az egyest arányt akkor is nyugodtan törölheted
2012. júl. 29. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Az új szabályzat szerint legalább 48 órán keresztül kell seedelni a letöltött torrentet vagy 0.6 arányban vissza kell tölteni. A 48 órányi feltöltést elvileg 2 héten belül kell teljesíteni, ha nem érted el a minimum 0.6 arányt az adott torrentnél.
2012. júl. 29. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. júl. 29. 16:16
 5/6 anonim válasza:
Nem kell elérni az egyes arányt sem 48 óra a megosztási idő és ebből arányosan lejön a letöltött menyniség visszatöltött menynisége% ban ha pl fele vissza lett töltve akkor csak 24 óra.
2012. júl. 30. 07:45
 6/6 anonim válasza:

:O erről a 0.6 ról nem tudtam

Előzőt is én írtam

Minnél tovább osztod annál több pontot kaphatsz.

Majd néz z bele Ncoreban a wikibe és írj be szavakat amik benne lennének a kérdésedben ott nagyon sok választ találsz.

2012. júl. 30. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!