Help! Néhány kérdés az nCore-ról!?
Még elég új vagyok az nCore-on,és az ottani szabályzat is olyan cifrán van megfogalmazva,hogy számomra lehetetlenség megérteni.
Szóval ha jól magyarázták,az a lényeg,hogy seed-eld vissza(hagyd bekapcsolva a torrentet,internetkapcsolattal) a letöltött anyagot és akkor nem lesz gond.
De megtelt a gépem és szeretnék törölni a helyi lemezről,olyankor mi van?Ha már nincs a "Seed kötelezett torrentek" között akkor törölhetem is?Vagy azután ő még tölti fel folyamatosan és több MB/GB-m lesz nCore-n?
Éés az hogy lehet,hogy pl. valamelyik filmet még nem is kezdtem el seedelni(mert másik gépen van)és egyszerre csak kivette a seed kötelezettek közül,és azt írja,hogy teljesítettem az adott adatmennyiség visszatöltését.
Áááá bocsánat,ha még hülyén is fogalmaztam,de ez nem az én asztalom és azért szeretném megérteni.:)
1) a torrent program letöltés közben is seedel vissza
2) a tracker csak időközönként frissít, lehet, hogy mikor nézed, MÉG nem került be
3) a visszatöltés után is tölt fel a program, amíg van letöltő, de, ha már nincs a seed kötelezettek közt a cucc, akkor kiveheted a kliensből, és a gépről is törölheted
:O erről a 0.6 ról nem tudtam
Előzőt is én írtam
Minnél tovább osztod annál több pontot kaphatsz.
Majd néz z bele Ncoreban a wikibe és írj be szavakat amik benne lennének a kérdésedben ott nagyon sok választ találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!