Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-Link Extender beállítes,...

Trickentrack kérdése:

TP-Link Extender beállítes, de higyan?

Figyelt kérdés

Haveromnak meg be kéne állítsak egy TP-Link Extendert.

Ha resetelem akkor a rotuter ad wifit és az extender is viszont a számítógépen nincs net, mert ha megnyitom a etet kiadja az extender beállításait viszont ha beállítom akkor van a gépen net a routerr is ad viszont az extendert nem is érzékeli a telo.

Ötlet?

2015. ápr. 18. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Először tanulj meg írni és fogalmazni, amíg ez nem megy, addig számítástechnikai eszközhöz ne nyúlj.
2015. ápr. 18. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Telorol irtam es siettem, segiteni meg luxszus. Ez aznoldal arrol szol hogybegymast segirsuk es nem kioktassuk.
2015. ápr. 18. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van, az oldal valóban erről szól.

De ha Te elvárod tőlünk, hogy értelmes hasznos választ adjunk, akkor legalább annyival tisztelj meg bennünket, hogy értelmes és helyesírási hibáktól mentes kérdést tegyél fel.

-Mindezt telefonról írtam, tehát ezt a kifogást nem tudom elfogadni.

Egyébként pedig, hogy segítsek is itt van a router-ed FAQ-ja:

[link]

2015. ápr. 18. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, és elnézést a hibákért!
2015. ápr. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!