Igaz, hogy az UPC kábelnet sokszor megszakad, és van hogy órákra nincs szolgáltatás?
Figyelt kérdés
T-Homeról váltanék, nagyobb sebesség lenne ugyanazért a pénzért, de nem tudom megéri-e!!!2015. ápr. 13. 21:20
1/3 anonim válasza:
Területfüggő.
Van ahol tökéletes, van ahol meg rossz.
Bár a legtöbb esetben valószínűleg nincs vele probléma.
Az internetre csak az jár panaszkodni akinek rossz. Akinek jó, az nem jár dicsekedni. Emiatt tűnik úgy, hogy sokan elégedetlenek egy-egy szolgáltatóval.
Az a legjobb ha te magad próbálod.
2/3 anonim válasza:
Mióta a UPC anno Chello néven betette a lábát az országba, azóta nekem UPC-s netem van, így cáfolni tudom, hogy a kábelnet sokszor és időnként órákra megszakad.
Ehhez hozzá kell tennem, hogy én Budapesten lakom. Az öcsém viszont Nógrád megyében lakik és ehhez hasonló panaszt még nem hallottam tőle.
3/3 anonim válasza:
Ez minden szolgáltatónál előfordulhat, időjárási okokból, leszakadt faág ráesik a vezetékre, karbantartás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!