Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ellopták a domainem?

Ellopták a domainem?

Figyelt kérdés

Volt egy .com os domainem, de valaki megvette. Mivel egy darabig nem fizetem rá elő.

[link]

Egy shanghai cégnél lett bejegyeztetve.(HEBEI GUOJI MAOYI (SHANGHAI) LTD DBA HEBEIDOMAINS.COM

) Elméletileg meg tudnám venni mert van egy olyan gomb, hogy Buy pelda.com

Valaki megvette kihasználva, hogy egy darabig nem üzemelt, hátha később visszaveszem? Mit lehet ilyenkor tenni? A név csak számomra értékes. Nem hinném hogy lenne bármilyen piaci értéke. Igaz egy darabig pénzt kerestem vele. De a domain név igen kacifántos, nem jelent igazából semmit.

2015. ápr. 12. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Így jártál.

Miért nem fizetted? Most már gondolom valami többszörös áron fogják csak odaadni.

2015. ápr. 12. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lopták el. Te nem "bérelted" tovább (a domainek jogi státusza egy kicsit érdekes), ők meg úgy gondolták, hogy megéri befektetni egy kis tőkét. Rengetegen csinálják így. Vannak, akik egy új TLD bevezetésekor felvásárolják a jól hangzó, egyszerű domaineket, hátha valakinek megér egy talicska pénzt.

Ha a domain név nem regisztrált márkanév, akkor nem sok esélyed van arra, hogy visszaszerezd vásárlás nélkül. Mondjuk egy sanszod van, ha egy idő után már ők sem újítják meg.

2015. ápr. 12. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
ez olyan mintha már nem bérelnéd a lakásod és letámadnál valakit aki beköltözött hogy ellopta..
2015. ápr. 12. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mivel egy darabig nem fizetem rá elő. "

Mivel nem fizetted így bárki megveheti.

2015. ápr. 12. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát jah. Nem baj nem csak a com végzödés létezik.
2015. ápr. 13. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!