Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik név legyen?

Melyik név legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Úgy döntöttem új tumblr-t kezdek, de nem tudom eldönteni, melyik nevet válasszam.

nemvagyokonmagam

hatudtad

szeretnemhaszeretnel

megegymaganyosejszaka

egymasikvilag

egyasokkozul

zavartlelek

csaktemindenekfelett

essohatobbenemlatom

csakegyalommarad

és akkor ugye a végére a ".tumblr.com"

Nektek melyik tetszene a legjobban? :)

2015. ápr. 10. 17:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy tisztában vagyok és pont a t*köm van ki az ilyen divat izékből. De ha te akkora tumblis vagy, akkor légy olyan kedves, hogy belinkeled a sajátodat, hadd nézzem meg. :)
2015. ápr. 19. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként szövegértés forever... Egy szóval sem mondtam, hogy a tumblr van azért, hogy másoknak tetsszen. A Gyakori kérdések van azért, hogy megkérdezzem ezt. De azért gyere ide okoskodni, ha kérhetem :)
2015. ápr. 19. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ilyen embereknek inkább nem küldözgetem, emiatt egyébként is csak leszólnád, ami teljes mértékben hidegen hagy, de inkább befejezném az értelmetlen eszmecserét és magadra hagynálak, szerkeszd csak nyugodtan. Legyen szép napod!
2015. ápr. 23. 21:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ember ismerő lehetsz. Csak kàr, hogy te jöttél ide pattogni. Csak annyit legközelebbre, hogy ha már te jössz ide kötekedni, akkor ne neked álljon már feljebb, mert megvédem magam. :)
2015. ápr. 24. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!