Anya nem engedi hogy legyen facebook-om. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok és nincs facebook-om.Tudom nagyon jól, hogy csak 14 éves kortól lehet és, hogy nekem még nem kell...Meg milyen veszélyeket rejt de...Az osztályomban minden embernek van és a legjobb barátnőimnek is.A barátaimtól elég messze lakok így találkozni nem tudok velük csak a suliban.De szünetekben jó lenne velük chetelni, levelezgetni.Csak az a gond az egészben hogy anyukám nem engedi.Ezt még valahogy meg is értem de én nem raknék ki olyan dolgokat amiket nem szabad.Tényleg csak levelezésre használnám.Van valakinek valami tippje hogy tudnék vele erről beszélgetni?Mert nem nagyon merem ezt szóba hozni úgyis azt mondja hogy minek az?! :(2015. ápr. 4. 13:47
1/11 anonim válasza:
El sem tudom képzelni milyen tanácsot vársz tőlünk.
nem ismerünk téged, sem a szüleidet. nem tudjuk milyen a viszonyotok. Ezek után nehéz bármit is mondani.
Legegyszerűbb szemtől szemben, az igazságot kiterítened. Ha nem, akkor nem.
2/11 anonim válasza:
Azt sem engedi hogy legyen Skype-od, vagy mondjuk Google fiókod? Mert Skype-on, illetve Google-n is tudsz velük kapcsolatot tartani. Szerintem jobbak is mint a Facebook.
3/11 anonim válasza:
Csak levelezésre találták fel az e-mailt.
4/11 anonim válasza:
Én megértem anyukádat, a facebook egy nagy fertő. Én sem engedném, mint ahogy azt sem, hogy való világot vagy éjjel-nappal Budapestet nézz. A korábbi generációk is megvoltak nemhogy okostelefon, meg facebook, de egyáltalán telefon nélkül is, mégis voltak barátaik, kapcsolataik és normálisan felnőttek. Levelezéshez elég lehet egy email kliens is illetve kapcsolattartáshoz van egy csomó egyéb megoldás, mint a viber vagy a skype. Anyukád nagyon jól tudja, hogy miért nem engedi meg neked és majd valószínűleg te is tudni fogod, amikor idősebb leszel. Tudom, hogy más világ van most és a fiatalok nagy része digitálisan szocializálódik, de jó ez? Szerintem nem!
5/11 A kérdező kommentje:
Skyp-om van de a barátnőimnek nincsen...Goggle fiókon azt mondják jobb ha nem beszélgetünk...Nincs okos telefonom se úgyhogy viberről nem is álmodok :( És mindig utazunk valahova vagy ilyenek és nem nagyon engednek el hogy találkozgassak a barátaimmal.
2015. ápr. 4. 14:22
6/11 anonim válasza:
Nemhogy örülnél a családi programoknak, kis majom. Nagyon jó barátok lehetnek, ha egy nyomorult skype fiókot sem készítenek a kedvedért. Azonkívül az e-mail még mindig létezik.
7/11 anonim válasza:
De, nézzétek már....
11 éves, és helyesen ír. Értitek? Helyesen 11 éves létére.
(Ami ma már nagy szó. :D)
Gondolom nem lehet annyira tudatlan a kérdező.
Amúgy meg... miért nem csinálsz álneven Facebookot akkor?
Bár megértem a szüleidet, a FB a legnagyobb pöcegödör, ami létezhet...... én is inkább a skypet javaslom.
8/11 anonim válasza:
"Goggle fiókon azt mondják jobb ha nem beszélgetünk..."
Miért is? A Gmail-on is van chat. Nyugodtan beszélgethettek ott.
9/11 A kérdező kommentje:
A családi "programok,, nálunk mindig csak veszekedésből áll...!Anyukájuk nem engedik meg nekik a skype fiókot valamiért.Az email címüket meg sosem használják így nem is írnak vissza..
2015. ápr. 4. 14:47
10/11 anonim válasza:
Mert facebook függők. Te is az akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!