Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Anya nem engedi hogy legyen...

Anya nem engedi hogy legyen facebook-om. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok és nincs facebook-om.Tudom nagyon jól, hogy csak 14 éves kortól lehet és, hogy nekem még nem kell...Meg milyen veszélyeket rejt de...Az osztályomban minden embernek van és a legjobb barátnőimnek is.A barátaimtól elég messze lakok így találkozni nem tudok velük csak a suliban.De szünetekben jó lenne velük chetelni, levelezgetni.Csak az a gond az egészben hogy anyukám nem engedi.Ezt még valahogy meg is értem de én nem raknék ki olyan dolgokat amiket nem szabad.Tényleg csak levelezésre használnám.Van valakinek valami tippje hogy tudnék vele erről beszélgetni?Mert nem nagyon merem ezt szóba hozni úgyis azt mondja hogy minek az?! :(
2015. ápr. 4. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Öld meg magad...
2015. júl. 13. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!