üdv! Acer aspire v3 notebook problema. Internet?
Az a problemam, hogy ujraraktam a notebookom. mivel nincs benne cd=dvd lejatszo, ezert csinaltam pendriveon egy win 7es progit. Ujra rakta magat tökeletesen, csak a kovetkezo problemak merulnek fel:
-Nincs internetkapcsolatom. rádugom a Lan kabelt, es nem ismeri fel. wifis megoldas sem jon be, csak a lan jel van ott piros x-el athuzva.
ha ramegyek hogy adapter modositas, azt irja ki, hogy bluetooth halozati kapcsolat(nincs kapscolat).
tudom, ilyenkor le kell szedni a drivereket hozza. ezzel az a problemam, hogy amit kaptam cd-t hozza, tul nagy, nem tudom atmasolni pendrivera, mert 20 orakat ir ki, mig ramasolja.
Azzal probalkoztam, hogy az acer oldalarol leszedtem a drivert. fokent internetes drivereket probaltam, mert ha vegre menne a net, akkor a tobbit mar interneten le tudom szedni. de ez a magoldas sem jo, mert hiaba szedem le, rakom ra pendrivera, majd rakom fel a notbookomra, nem tudja erzekelni. vagy tarsitani akar valamit ha elinditom internettel ami ugye nincs, vagy eszkozkezelobol rámegyek, hogy frissites, es a gepen kereses, ugyanugy azt irja ki, hogy a windows nem talal a gepemen semmi drivert. Ilyen problemaval meg nem talalkoztam, pedig mar nem egyszer raktam ujra pcket.
elore is koszi a valaszokat!
Ne vele kerested a drivert, hanem jelöld ki neki konkrétan, hogy melyik fájlokat használja hozzá!
Lehet, hogy először a chipset drivert kell feltenni és utána lesz elérhető a többi eszköz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!