Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adott új Acer Aspire E3-111-28...

Hegyesi Teofil kérdése:

Adott új Acer Aspire E3-111-285L notebook a wifi nem működik?

Figyelt kérdés
Eredetileg Linux op rendszer volt fent....az le helyette win 7 64 bit föl. Minden OK, egyedül a wifit nwm lwhwt telepíteni....HELP !!!!

2014. dec. 26. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

És a rossz WiFi miatt írsz "w"-t az "e" helyett??

Egyébként driver gyanús. De persze nincs kizárva az se, h rossz a wifi kártya

2014. dec. 26. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..."nem lehet" elírás volt :) Egyébként kb 20 drivert töltöttem le ehhez valót de egyikkel sem mükszik. Gondoltam a tűzfal blokkolásra is: kikapcsoltam s úgy a letörölt drivert telepítettem újra, de az sem segített. Telepítés után mindig 28-as hibakód (illesztőprogram hiba) jön a hálózati eszközkezelő tulajdonságainál. A telepítés végén mindig azt írja: hogy csatlakoztassa a hálózati eszközt (????). Ezt nem értem: a wifi eszköz alapból benne van a notebookban, akkor hogy csatlakoztassam? Gondoltam van egy kapcsoló (a laptopomon is van) ezt bekapcsolva csatlakoztatom....de ezen nincs semmilyen kapcsoló. Nem tudom........
2014. dec. 26. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:

hát, általában nem kell bekapcsolni, mert amint felrakod a drivert, bekapcsol. Egyébként ha nincs külön wifi bekapcsoló gomb, elvileg lennie kell vmelyik billentyűn egy wifi ikonnak. Ez általában vmelyik "F" billentyűn van (F1, F2, F3 stb), és általában az "Fn" gomb együttes megnyomásával tudod aktiválni.

Innen töltötted le??? [link]

2014. dec. 26. 13:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen onnan IS letöltöttem. +majd ezt követően több helyről. Nem jó egyik sem. Megnéztem a Biosban is hátha ott kell enable-zni valamit, de nem. Egyébként igen a billentyűzeten van az FN+F2 kombináció, mely be is kapcsolja a bluetooth-t, de a wifi nem akaródzik így sem. Sajna többet én sem tudok. Holnap a párom elviszi PC-s cimbihez az üzletbe, én már kifogytam az ötletekből. Egyébként én is a beépített wifi hibára gyanakszom, de holnap kiderül. Nagyon köszönöm !!!! Üdv !!
2014. dec. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!