Facebookhoz értők, ki tudja erre a választ?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nem az ismerősöm és nem is megyek az adatlapjára,viszont ha beírom a keresztneve kezdőbetűjét a keresőbe akkor negyediknek,ha a vezetékneve kezdőbetűjét akkor elsőnek(!) jön fel,csak utána jönnek az ismerőseim.Miért van ez?Talán ő nézi a lapom?2015. ápr. 8. 16:33
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az is lehet, hogy többször is rákerestél most, vagy régebben. Próbáld meg úgy ugyan ezt, hogy üríted a keresési előzményeket és már mindjárt más lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem kerestem rá,csak beírtam a neve kezdőbetűit a keresőbe,dr nem mentem rá az oldalára.
2015. ápr. 8. 17:34
3/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag ugyan az.
Töröld a keresési előzményeket és úgy játszd el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!