Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Na nagyon nagy baj van lecci...

Na nagyon nagy baj van lecci valaki irjon valaszt!?

Figyelt kérdés
Az van roviden h askon irtam egy lanynak kerdest es veletlenul kipipaltam h ne nevtelenul irja a kerdest szoval latni lehetett a nevemet es elkuldtem neki a kerdest.Utanna fogtam es deaktivaltam a fiokomat.Akkor a kerdest megkapja amin latszodik a nevem?Valahogy ugy kene megcsinalni h ne tudj a h kiirta neki.De meg nem valaszolta meg a kerdest neztem a masik askomon.Szoval meg megvalaszolatlanok kozott van es mar azota valaszolgatott csak az amit en irtam neki azt nem valaszolta meg.Ha vissza aktivalom a fiokomat latni fogja a nevemet?Valami megoldas kene nagyon surgosen.
2015. márc. 27. 19:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák...Inkább tanulj meg helyesen írni!
2015. márc. 27. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnálom, nincs megoldás. A világod véget ért, az életed összeomlott. Innentől már csak egy lélek nélküli üres burok leszel halálod napjáig.
2015. márc. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!