Kiszembabatag kérdése:
Ujra kellett telepíteni a windows ot a laptopomon és most nem fogja a wifi-t miért? KÉRNÉK MINNÉL GYORSABB VÁLASZT! Lécci :3
Figyelt kérdés
Megnéztem és nem is fog semmien vezeték nélküli hálózatot szerintem illesztöprogram hibája de nem értek hozzá
Annyit tudok, hogy nem fog wifi-t és az adapter beállitásoknál nincs is vezeték nélküli kapcsolat csak heyli kapcsolat (Pedig 1000% - hogy volt) Valakinek ötlet?
2013. okt. 10. 19:00
1/10 anonim válasza:
a wifi driverét kell telepíteni.
laptop márka?
2/10 A kérdező kommentje:
acer
2013. okt. 10. 19:02
4/10 anonim válasza:
értsd Aspire V5 vagy P3 vagy ilyesmi
5/10 A kérdező kommentje:
Acer aspire 1410 bocsi csak uj vagyok és nem enged gyorsan kommentet irni :/
2013. okt. 10. 19:10
6/10 anonim válasza:
Ha nincs neted, akkor ezt az üzenetet hol írtad meg?
7/10 anonim válasza:
internetkávézó, rokon ismerős, mobiltelefonon internetelőfizetés,stb.Nehezünkre esik gondolkodni?
8/10 anonim válasza:
Ezen az oldalon az alsó 4 kékkel jelölt drivert szedd le és rakd föl. Ha valamelyiket nem engedi,ne aggódj,próbáld másikkal, mert a laptopba 4 féle wifi vevőt raktak.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megpróbálom :3
És a utóbbiakara a válasz:
-5 percenkánt tudok irni csak :/
- Telefonrol
2013. okt. 10. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!