Mitől függ hogy a google keresője milyen sorrendben rakja ki a keresőeszközeit?
Figyelt kérdés
Itt a példa:
1. eset: [link]
2. eset: [link]
Marha idegesítő amikor oda se nézek, csak rutinből rákattintanék a képkeresésre, erre behozza nekem a google mapsot. Ez miért jó nekik?
2015. ápr. 8. 13:28
1/3 2xSü válasza:
Nem biztos, de sejtésem szerint ez attól függ, hogy az adott keresésre van-e releváns térkép találat. Ha van, akkor előre veszi a térkép linket, ha nincs, akkor hátrébb kerül.
2/3 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is, de olyan dolgokra is előrébb hozza, amihez egyáltalán nem kéne, sőt még meg se találja a térképen.
Nem tudom minek erőltetik, ameddig nem működik tökéletesen ez a funkció.
2015. ápr. 8. 13:43
3/3 2xSü válasza:
Lehet ez attól is függ, hogy az adott kulcsszó esetén hányan kattintottak a képkeresésre, és hányan a térkép keresésre, illetve a képkeresésnél, vagy a térképes keresésnél írták-e be többen az adott kulcsszót. Itt logikus lenne, hogy akkor is a térképet hozza be, ha esetleg nincs releváns találat, mert lehet, hogy később lesz, vagy a térképen tudod finomítani a keresést. De én is csak sötétben tapogatózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!