Ncore-on a letöltéseknél a D S L betűknél miért csak a D-nél mutatja sorrendben a torrenteket, a másik kettőnél miért nem?
Született szőke vagy, vagy fested magad?
Inkább ne torrentezz de ha nem tudod hogy mik ezek a betük akkor az ncore-on nem sokáig leszel.
Ki mondta, hogy nem tudja?
Egyébként mind a 3-nál működik, megnéztem.
#2 Valamit nagyon elnézhettél, mert tényleg nem működik, csak "kb." lesznek sorrendben "S" és "L" esetén. Azaz pl. a növekvő sorrendű "S" esetén az első oldalon az 1 számjegyűek lesznek, de nem teljesen sorrendben, hanem pl. 3,2,0,1,3,1,3...
Az S és L értékek elég dinamikusan változnak, sztem az lehet a "gond" hogy az adatbázisba ezeket az értékeket nem frissítik folyamatosan, mert nagy terhelést okozna, így csak kb. lesz jó az eredmény, de ez sztem a használhatóságot nem rontja. (Mert végülis a seederek száma csak nagyságrendileg érdekes)
Tehát valószínűleg performancia okokból csak egy közelítőleg pontos eredménylistát látsz. De ez csak az én tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!