Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire elég a Fiber Power 30 (UPC)?

Mire elég a Fiber Power 30 (UPC)?

Figyelt kérdés

Ahova költözünk, ott sajnos kevés a vezetékes net választék.

Kicsit tartot a UPC-től, rengeteg rosszat hallottam-olvastam róla. De nincs választás, és ez a csomag még megfizethető.

2015. ápr. 8. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

3.750 megabytes (MB) a 30 megabit (Mb), az elég, nálam ekkora(de nem upc-s vagyok), de ha a garantáltat nézzük akkor:

1.250 megabytes (MB) a 10 megabit (Mb)

a feltöltés:

375 kilobytes (KB) a 3 megabit (Mb) és a garantált 1 megabit(Mb) az meg 125 kilobytes (KB)

hát szerintem még boldog lehet az ember vele, de majd mondanak itten mások véleményt még (remélhetőleg)

2015. ápr. 8. 12:00
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Fogsz róla hallani jót is, rosszat is... Vannak néha dolgaik, de ettől függetlenül többnyire problémamentesek. Lehet, hogy más jobb, vagy olcsóbb, de ha nem elérhető, hát nem elérhető. Bármelyik DSL-től jobb.
2015. ápr. 8. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem rossz a UPC, sokszor nem a garantált, hanem a legmagasabb sávszélesség elérhető nálunk.

Viszont nagyon sokszor elmegy az internet, wifin szinte mindig, de kábelesen is elmegy kb. 3 havonta egyszer, de az nem vészes, viszont a wifi szinte minden nap szarakszik.

2015. ápr. 8. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából nagyon nem értek az ilyen fel/letöltési Mb-khez. Csak azt tudom, hogy minél nagyobb, annál jobb. De mint írtam, ez a csomag még megfizethető.

Jelenleg telekomos mindenünk, de hála égnek, hogy búcsút veszünk tőlük.

Tv az MindigTv lesz, elég egyenlőre az a szabadon fogható néhány csatorna, aztán majd bővítünk, ha akarunk.

Telefon nem is kell, mert a családban szinte mindenki 20-as, azokat meg ingyen hívogatjuk.

A net amúgy csak 1 gépre kell, na meg persze 2, alkalmanként 3 telefon szívná a wifit.

A géphasználat javarészt napi 8-10 óra facebook-ból (CandyCrash és hasonló játékok), útvolnaltervezésből, hírolvasásból, keresésből, heti 1-2 óra YouTube-ból állna. Na meg persze napi szinten látogatom a gyakorit.

De nemsokára, néhány hónap múlva visszamegyek dolgozni, és akkor a használat is csökkenni fog. De net nélkül meg nem tudunk élni, kell a férjem munkájához.

2015. ápr. 8. 12:17
 5/5 Tengor ***** válasza:
100%

Nem a leggyorsabb, de egy mobilnetnél még mindig jobb.

Azért hallasz rengeteget róla, mert az elégedett ügyfelek egy fórumot sem keresnek fel azért, hogy habzó szájjal ecseteljék, hogy mennyire elégedettek. Ezt csak az elégedetlenek teszik, akiket meg bárhol megtalálni.

A szolgáltatónak az az érdeke, hogy az ügyfelei elégedettek legyenek, mert különben nem fizetnek. Ezért ők elég sokat tesznek, de sajnos van ahol ez kevés és ott rosszabbat tudnak csak szolgáltatni.

Hogy hol melyik szolgáltató éri meg, melyik a megbízhatóbb az erősen terület függő.

Csak egy példa: ahol lakom a Digi nevetséges összegért 80 Mbps-t biztosít, amit eddig bármikor mértem 90 Mbps felett volt. Átsétálok a töltés túloldalára, másfélszeres összegért negyed ennyi sebességet kapok ADSL-en, ami ott az elérhető legjobb. Isteníthetem én a Digit, hogy mennyire jó, ha a havernál a Digi az műholdas netet jelent, ami felhőmentes időben épp csak tűrhető, felhősben meg inkább hagyjuk.

2015. ápr. 8. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!