Hogyan lehet kikerülni a facebook egyéb mappáját?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy levelet küldeni egy olyan embernek, akivel nem vagyok kapcsolatban, így az üzenet az egyéb mappájába fog kerülni. Felvenni ismerősnek nem tudom. Mivel szinte soha senki nem nézi az egyéb mappát, így nem fog elérkezni az üzenet hozzá. Hogyan lehet kikerülni ezt? Ha jól tudom lehet fizetni is érte, hogy ne az egyéb mappába kerüljön, de nem tudom hogyan.2015. ápr. 5. 22:41
1/1 anonim válasza:
A fizetés olyan profilokra vonatkozik, ahol le van tiltva az üzenetek fogadása az ismerősi körön kívül, és az Egyéb mappába sem kapná meg.
Másik probléma, hogy a fizetési rendszer és ennek felkínálása valószínűleg csak az USA-ban aktív, először ott tesztelnek mindent, utána terjesztik ki globálisan.
A te esetedben nem kikerülhető a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!