Androidos telefonra muszáj feltelepíteni a Messenger nevű alkalmazást is? Hogy lehet kikerülni hogy ne keljen feltelepíteni?
Figyelt kérdés
Ma megjelent a telefonomon a Facebook alkalmazáson az az "üzenet" hogy az üzeneteim átkerültek máshova és telepítenem kell a Messenger nevű alkalmazást, amit nagyon nem szeretnék, meg lehet ezt valahogy oldani ?#mobiltelefon #telefon #Facebook #alkalmazás #Android #chat #üzenet #Messenger #facebook messenger alkalmazás
2013. nov. 2. 22:47
1/5 anonim válasza:
Sajnos sehogy, a facebook beújította, hogy le kell tölteni a messengert.
2/5 A kérdező kommentje:
Hátelég nagyhiba:S
Baromi lassu is az alkalmazás és szó szerint szar. Semmi értelme nincs...
2013. nov. 3. 10:41
3/5 anonim válasza:
Alap bongeszo vagy opera (nem ajanlott mert nem frissul), m.facebook.com es ugyan az mint az alkalmazas. :2
4/5 A kérdező kommentje:
Közben újratelepítettem és jó is :D
Frissítéseket pedig kikapcsoltam, így egyenlőre működik.
De köszi a segítséget :)
2013. nov. 4. 15:21
5/5 anonim válasza:
Én nem tudok belépni a messengerbe,mert ezt írja ki:
application does not have permission for this action.
Mit kell tenni?Miért nem enged be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!