Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan cseréljek adatot 2 gép...

Hogyan cseréljek adatot 2 gép között?

Figyelt kérdés
Van egy asztali gépem ami közvetlenül kábellel kapcsolódik az intenethez.A Laptop Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik az internethez.A kérdésem az lenne hogy valaki leíná részletesen az adatcsere módját?Nagyon megköszönném!

2015. ápr. 4. 18:55
 1/5 baad ***** válasza:

dugd a laptopot is kábelre, és FTP-n keresztül gyorsan meg tudod oldani. [link]

Vagy talán teamviewer a 2 gép között?

2015. ápr. 4. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát végleg úgy döntöttem hogy inkább marad a jó öreg temviever :D
2015. ápr. 4. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már az egyik laptop, akár össze is dughattad volna őket direktben.. Vagy csak szerintem evidens lanon küldeni? Nekem mindegy, ha nektek megfelel a bénább megoldás is.
2015. ápr. 4. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem hálózaton keresztül OSX meg Windows között szoktak problémák lenni, de azonos operációs rendszer esetében a legegyszerűbb, ha megosztod és áthúzod, ami kell.
2015. ápr. 4. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
pl windowsnál: megnyitod a file explorert, és ott a Network résznél ha látod a géped, akkor bejelentkezel rá, és amik megvannak osztva, az tudod babrálni
2015. ápr. 5. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!