Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha gyors a net szakad, ha...

Ha gyors a net szakad, ha lassú nem?

Figyelt kérdés
Átpártoltam t-homera, jókat hallottam róla, 11 megás netem lett.A bekötést követően 2 hónapig semmi baj nem volt, semmi belassulás,szakadás. 11megábl mindig 10 és fél meg volt (amit garantáltak) de kb, két hónap után elkezdett szakadozni, óránként, fél óránként 10 percenként 2 percenként, változó, mondanom sem kell, rohadt idegesítő és a net emiatt kb. használhatatlan.Aztán lekorlátozták a netet 7 megára, nekem elég, igaz bennem van az hogy 11 megát fizetek, miért nem annyi??? Ráadásul annyit garantálank de nem érdekelt mert nem szakadozott.Aztán most megint felpattant 11 megára,de szakad fél óránként.Nem értem. Na de most ez miért van így? Valaki azt mondta ha messze van a központ lekorlázották hogy ne szakadjon, na de akkor a bekötés uán miért violt hibátlan? Komolyan mondom olyan mintha a bekötésnél csak egy reklámot,promót kapnál, aztán kapsz egy szart, elnézést a kifejezésért.Meg tudnátok mondani miért csinálják ezt? És mit tehetek ez ügyben hogy 11 mega netem legyen stabilan szakadozás nélkül? A válaszokat előre is köszönöm.

2015. ápr. 4. 01:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt rosz látni is hogy jókat hallottál róla ugyanis országszerte nagyon sok helyen gond van vele és mindenhol ugyanez a gond ami nállad sőt nállam teljes mértékben ugyanez volt mint nállad csak nállam a 20-ast lassították 10-re ami nekem is előtte bőven jó volt 2 évig hibátlanul aztán rengeteg helyen nem is akarnak foglalkozni a problémával szóval számíts rá hogy nem biztos hogy fognak vele foglalkozni. Azt ajánlom hogy ha van más szolgáltató amit választhatsz akkor azt válaszd.
2015. ápr. 4. 02:19
 2/2 anonim válasza:

Jót hallottál a T-homeról? A telekom maga a sátán egyik szolgáltatója.

Nálam 30/5-ös net van és November óta szakadozik az internet, nem csináltak azóta semmit, 2 naponta jelentettem a hibát, a hiba az hogy ha fúj a szél akkor szakadozik elég keményen az internet, ha nem fúj akkor "tökéletes".

Tegnap volt kint a szerelő amikor fújt a szél és a google.hu , telekom.hu a szeme láttára 20mp-es késéssel jött be, speedtestet sokszor kellett újra indítani mert valamikor le sem mérte, 0,01 mBit volt le, fel meg 5mbit.

Az egész utcában van gond ha fúj a szél és elkezdi a "szerelő" hogy vírusírtó megfogja a gépet, mondom nincs vírusírtóm, akkor vírusos a gép, mondom igen , szélre aktiválódó vírus terjedt el az egész utcában, akkor valamelyik komponense rossz, proci ram meg a SSD-m.

Elmegy és lezárja a hibajegyet úgy, hogy nem talált hibát. Az ilyen mocskos szolgáltatót messziről kerülni kell, de amikor a számlával késel 5 napot +750, 30 napból 10 napig jó a neted 100%át fizeted ki...

2015. ápr. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!