Miért ad kék halált a gépem, amikor megnyitok egy Internetböngészőt?
Egy elég régi gépem van, Windows XP fut rajta. Minden program, zenelejátszó, Office, offline játékok, tökéletesen fut rajta. Van rajta Mozilla, IE, és Chrome is, mindhárom megnyitásakor kék halál jön be.
Ilyen:
Gondoltam, mi lesz akkor, ha telepítek rá új böngészőket. Telepítettem rá Safarit, és Operát. Az új böngészők hibátlanul hozzák be a wikipédiát, geocachinget, és elég sok oldalt, viszont képtelenek beengedni a YouTube-ra, Facebook-ra, GoogleMaps-re, és hibaüzeneteket adnak ki. Ilyeneket:
és
és
Mi lehet a probléma, és hogy lehetne megoldani? Szeretnék rajta minden Internetes oldalt megnyitni, amiket nem enged, azokat is!
Köszi!
Kék halált "csak" a Mozilla, a Chrome és az IE megnyitásakor látok. Az összes többi program, és az újonnan telepített Safari és Opera működik.
Átállítottam a dátumot, és az időt a gépen, és most úgy tűnik, hogy jó. A google megy, a YouTube nem. Újraindítom, és meglátjuk, mi van...
Na, köszi a segítséget, a dátum átállításával megoldódtak az Internetes gondok, és az Operában elindul minden.
Továbbra is fennálló probléma: hang nem szól. Se youtube-ról, se lemezről. Azt írja a "Hangok és audioeszközök tulajdonságai", hogy Nincs hangeszköz. Mielőtt bejött a kék halálos mizéria, előtte volt hang :D
nincs meg, nem tudom, mi a driverje
mármint ha a hangkártyára gondolsz
Töltsd le a gyártó honlapjáról.
Aida64 segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!