A Safari (Apple) nevű kereső program (browser) mennyire kommunikál, ad le információkat pl. a Mozilla-nak vagy a Google-nak?
Ezt főleg olyan esetben kérdem, amikor az egyikben sokáig ki kell legyen nyitva egy céges Gmail-s e-mail cím, amely minden rákeresést megjegyez és utána tudnak nézni.
Ugyanazon a gépen kell olykor céges és magán jellegű feladatokat végezzek egyszerre, emiatt nem nagyon szeretném azt, ha egymásnak küldenének le info-kat, hogy milyen weboldalakra megyek rá, miket csinálok.
Köszönöm a segítséget.
Nem értem mi a para tárgya. A google-é a gmail. Ha eleve gmailes címet nézegetsz, akkor szerinted a google nem tudja ezt checkolni?
Ki nézne utána bárminek is?
Azt meg honnan szedted, hogy a google megvette az operát??
Ha így lenne, akkor minek fejlesztenék a chrome-ot??
Ráadásul erről rengeteg hír lett volna az IT-s oldalakon. Azokat meg rendszeresen olvasom és sehol sem olvastam erről.
Ha üldözési mániád van, akkor inkább ne használj semmit sem menj el remetének. :)
"amit a Google fejleszt"
Korrekció: szóval a Google IS fejleszti.
"Az Opera-t is már rég felvásárolta a Google."
Nem. Az Opera a 2013-ban megjelent 15-ös verziója óta a Google nyílt forrású Chromium böngészőjén alapszik, de az Opera Software nevű cég készíti továbbra is.
Nem kell parázni. összeesküvés elméletek szerint bármit megtudhatnak rólad xy-ék, első sorban maga az internet szolgltató. El kell olvasni a szerződési és adatvédelmi nyilatkozatokat, amiket senki nem szokott, hogy mik azok amiket kiadnak és felhasználnak esetlegesen a szoftver/keresőmotor javításához.
Adatvédelmi nyilatkozat google
safari
..de inkább azon adathalász (phishing) oldalaknál kell figyelni ahol regisztrálsz, mert azok az igazán veszélyesek...
Köszönöm szépen a válaszokat, tanultam belőlük :).
"adathalász (phishing) oldalaknál" - Ha megkérlek, tudnál adni pár példát ilyen oldalakra? Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!