Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be lassult a nettem!?

Devergo01 kérdése:

Be lassult a nettem!?

Figyelt kérdés
Sziasztok A mai napon be lassult a nettem sticket használok az az érdekes hogy elmult hónapokban egész hónapban filmeket töltögetem akkor nem lassult le pedig vagy 45 gigát le szedtem egy hónapban és múlt hónapban is meg most is ugyan úgy 2 és félhét mulva feltöltés után be lassult sms sem jött sött nem is szokot jönni ilyen téren hogy be lassitotunk a netted vagy akármi. Az én nettem 1 Gb-ós szóval Januárba nem volt be lassitva most meg ebben a két hónapba vége fele állandóan be lassul amit észre vettem még hogy épp most egy letöltésnél amit leginkább 3.6 kbps 7.6 kbsp töltöte le fele de viszont voltak olyan pillanatok amikor felment 100 kbps-ra is az alap gyorsasága 300 kbps vagy több ha valaki tudna segiteni hogy mit csináljak a gépen aszt nagyon meg köszöném amugy 2 gépem van és ugy szoktam hogy az egyik gépen csintem egy kapcsolatot és meg szoktam osztani hotspot ként szóval wifi van az egész házban eszt még le akkartam irni tudom sokat irtam de le akkartam irni mindet hogy tudjátok elöre is köszönöm a válaszokat :)

#lassúság #stick #net #wifi #Lassu a netem #megosztotam #edig jo volt
2015. márc. 26. 21:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!