Van egy Laptopom és nem rég kicsit lassult stb. gondoltam újra telepítem a windowst, de mikor felraktam a win7 et elsőnek minden okés aztán újra indítom és az "üdvözöljük" szöveg után kékhalál fatal error. Mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 15:53
1/5 anonim válasza:
Telepítsd fel a bluescreenview progit az kiadja hogy mivel van probléma. Azután egy alapos takarítás a registry reviver progival, nekem már többször segített.
2/5 A kérdező kommentje:
a baj hogy nem jutok be a windowsba még csökkentett módba se, azóta már most 2X újra pakoltam de ugyan az
2013. ápr. 21. 16:43
3/5 anonim válasza:
Akkor itt már vidd valami számítástechnikai szervízbe vagy keress egy hozzáértőt, mert itt már sztem mást nem tudsz tenni, esetleg veszel egy új gépet és ez kuka.
4/5 anonim válasza:
eredeti a telepítő lemez?
probalkozz xpvel vagy win 8-cal
5/5 anonim válasza:
Eddig xp volt rajta? Ha igen próbáld meg azt visszarakni. Milyen gépről van szó pontosan? Lehet a win7 grafikus elemeit nem bírja a video kártya. Legrosszabb esetben meghalt a vga ami egy laptopban nem olcsó mulatság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!