Miylen routert ajánlanátok nekem amin 2 usb van lehetőleg, szeretnék nyomtatót megosztani és egy merevlemezzel közös tárolóhelyet is?
Szia.
Igen, úgy értettem, hogy a router USB portjába dugsz egy usb hub-ot és abba pedig azokat a dolgokat amiket szeretnéd, hogy a routerre legyenek csatlakoztatva.
Ha sok eszközt raksz rá, akkor külső tápos USB hub jobb, de ha nem akkor a sima is jó.
Csak a kedvedért, összerakrtam és kipróbáltam, hogy megy-e, igen nállam müködik, kép : [link]
(De a router manualjában is lehet olvasni, hogy volume1 illetve volume2-két ismeri fel a rá csatlakoztatott egységeket, ha csak egy USB van a routeren akkor ez csak úgy lehetséges, ha USB hubon keresztül kapcsolódsz a routerre).
Sok sikert.
üdv.
Rendben köszönöm :)
Most üzemelem be az Asust kíváncsi vagyok menni fog e rajta. :)
Illetve tudtok arról valamit hogy ezen a routeren is emgoldható-e weboldal serverként és torrentként használni mint a 3600-át. Esetleg Custom fw-el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!