Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a csibVPN...

Mi a véleményetek a csibVPN szolgáltatásáról?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire stabil, gyors, megbízható stb.?

2015. márc. 25. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól hangzik, csak nincs mögötte semmi, legalább is nem tudni kik. Tényleg nem sniffeli le az adataim?

Mi a biztosíték? Mert az hogy kiírja nem logol semmit, azt bárki mondhassa'...

2015. márc. 25. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik, de nem tudom miért éri meg nekik fenntartani a szervert ha teljesen ingyenes. Ez is érdekes: "A felhasználók beazonosítása számunkra is lehetetlen a hálózatunkon tehát a szerver bármire használható, az anonimitás 100%-os!"
2015. márc. 25. 17:58
 3/5 anonim válasza:
Én 4 hónapja használom és elégedett vagyok velük.
2015. máj. 16. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem korrekt cuccos, gyors, jó válaszidővel, egy ideje már használjuk, panasz nem lehet rá!

1 dolog ami kérdéses... Hogy sniffelik-e a forgalmat, vagy sem. Bár ennek akkor van igazán jelentősége, ha HTTP-s forgalom megy át rajta, de szerencsére a Facebook, Google, Gmail, Youtube, és a legtöbb oldal már titkosított biztonságos kapcsolaton kommunikál, így lehallgatni sem tudják (fogjuk rá:) )

Tehát alapvetően nem látok benne kivetnivalót, ingyenes VPN szolgáltatásokat tekintve szerintem a legjobb!

2015. júl. 3. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
jó kis szolgáltatás, mert olyan szervereken is működik ami más népszerű vpn-el nem megy
2023. nov. 9. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!