Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a Dél-pesti...

Mi a véleményetek a Dél-pesti Kórház rooming in szolgáltatásáról?

Figyelt kérdés

Apa meddig lehetett bent veletek? Babát sikerült szoptatni, nem voltatok túl fáradtak? Nővérek segítettek információkkal? Úgy összességében meg voltatok elégedve, az volt amit vártatok?

stb...

2015. márc. 13. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
En nagyon szerettem volna ilyen szobaba kerulni de nem volt hely :-( az apukak 10 es 6 kozott kehetnek bent. A csecsemosok kozott vannak bunkok es normalisak. Ha kerdezel valaszolnak.
2015. márc. 13. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
*lehetnek
2015. márc. 13. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy lehetne előre lefixálni egy rooming in szobát, dehát sehogy sem lehet, mert az ember nem tudja, mikor fog szülni.

A bunkó csecsemősök mitől azok, hogyan viselkednek? Lehet őket azért kezelni valahogy?

2015. márc. 14. 08:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Van amelyikrol ordit, h semmihez nincs kedve.... Sajna elore nem l,ehet szobat foglalni 😀 Pedig nekem volt fogadott orvosom, mashol azokat elonyben reszesitik. Itt azonban osszesen 2 hely volt az egesz osztalyon mikor szultem.

A csecsemosok kozul van aki nem engdeih bevidd a gyereket ha pl jonnek hozzad es kimesz a folyosora. Hat en bevittem es leraktam,tok nem erdekelt ki mit mond. Egyebkent ha rendes szobatarsakat fogsz ki akkor tudtok egymas babaira vigyazni, mi is igy csinaltuk.

A kaja borzalmas, ha teheted mindennap hozass magadnak kintrol ennivalot.

Konnyu szulest! 😀

Elso voltam

2015. márc. 17. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!