Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon lassú az internetem és...

970630 kérdése:

Nagyon lassú az internetem és hatalmas PING-em van. Miért?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt még semmi probléma nem volt a nettel, sem a routerrel, sem a wifivel. Tegnap elkezdtem játszani egy FPS játékon és akkor vettem észre, hogy 18-19-es ping helyett 700-800 volt. Természetesen így nem is tudtam játszani. A netnél ugyanez..teljesen lelassúlt. Semmit nem tölt be szinte, nem tudok böngészni letölteni pláne nem..A routert reseteltem többször is, ahogy a wifi routert is. Próbáltam más hálókártyával, semmi. 2gép csatlakozik a wifire és onnan a routerbe. D-link a router. Wifi router TP-link. Válaszokat előre is köszönöm!
2015. márc. 20. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem megy semmi letöltés a háttérben, akkor érdemes vírust keresni.
2015. márc. 20. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm.
2015. márc. 20. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy a szolgáltató cseszekszik
2015. márc. 20. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom, mert egyszer már volt ilyen, csak pont aznap költöztünk, de az új házba ugyanezt a netet köttettük be, és ismét előjött.
2015. márc. 20. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam ilyen akkor van, ha bekapcsolom a uTorrent 3-as verzióját.
2015. márc. 20. 18:52
 6/7 csacsi2 ***** válasza:

Víruskeresés ajánlott, de megnézheted a DNS szolgáltató helyes beállítását, esetleg a dns gyorsítótár ürítése segíthet!

Ezzel ellenőrizheted melyik a gyors szolgáltató, be is állítja és üríti is a gyorsítótárat.:

[link]

DNSJumper

[link]

Tűzfal okozhat magas pinget. Bizonyos portokat szabaddá kell tenni a játékok számára a tűzfalon, Kapcsolati beállításokra vonatkozó információkat ellenőrizd a játék oldalán. Amennyiben 2 gép osztozik a hálózaton előfordul hogy a másik gépnek magasabb a prioritása és több sávszélességet foglal le magának. ilyenkor hasznos a cfosspeed,

[link]

Beállíthatóak korlátok, javítja a ping időt, továbbá prioritások játékoknak,programoknak,protokolloknak... Sajnos nem ingyenes.

[link]

Amennyiben az operácios rendszer beállításaival (katalógusfájljaival) van gond akkor gyors megoldás a hálózat alapra állítására a Complete Internet Repair.

[link]

Winsock fix és egyéb parncsoros hejreállítást végez egyszerűen.

2015. márc. 20. 19:01
 7/7 csacsi2 ***** válasza:

És igen #3 +1

Várj türelemmel.

2015. márc. 20. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!