Pepe91 kérdése:
30Mb/s net van előfizetve de megmértem speedtesten mert se torrentezni de még netezni se tudok úgy mint régen. Az eredmény 2.51Mbps jött ki letöltésnél és csak 0.38 a feltöltés mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 20:12
2/8 A kérdező kommentje:
Tarr kft
2015. márc. 19. 20:20
3/8 Emberek válasza:
A Tarr egy internetszolgáltató ( [link]
Olvasd át a szerződést, hogy mennyi a garantált le-, és feltöltési sebesség, ha azt nem éri el, akkor hívd fel a szolgáltatót, és reklamálj
4/8 A kérdező kommentje:
lehet az lesz, hozzá kell tennem hogy modemet cseréltek és úgy lett lassabb 20 Mb/s 30Mb/s-re akkor volt egy fix le és feltöltési sebesség viszont most mintha erősen korlátoznák ezt.
2015. márc. 19. 20:30
6/8 A kérdező kommentje:
Megabit
2015. márc. 20. 18:15
7/8 A kérdező kommentje:
3,5 megabájtot kellene szednie másodpercenként(első pár napba ennyivel is töltött) ehelyett 500 kilobájtoknál "szenved"
2015. márc. 20. 18:16
8/8 anonim válasza:
nekem 40 megabites az előfizetésem és örülök, ha az 1-et eléri
kérdezősködtem ismerősöknél, akiknek szintén tarr-os az előfizetésük, és nekik is ilyen lassú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!